Bilder från helgen!

Nu kommer lite bilder ifrån helgen. Som sagt, det var fest i lördags. Kvällen började med kortspel, tärning och ganska mycket alkohol. Och vi som aldrig går ut på krogen, gick såklart ut på krogen. Bland alla 18-åringar fann vi oss ett hörn där vi slog oss ner och hade en supertrevlig kväll. Så trevligt att, hör och häpna, jag dansade arslet av mig tillsammans med Karin. Tack alla inblandade!




bloglovin

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad mysigt med hus! Fagervik är ju så mysigt! Ja förstår att de kan bli lite kyligt, men som du skrev.. Inte helt fel att tända en brasa och hoppa upp i soffan & virra en filt runt sig! :) Vi håller också på att söka efter hus, har varit ute efter hus i närmare 1½ år nu, varit på visningar och så men vi har inte hittat "drömhuset" än. Tycker att hösten varit bedrövlig, inte kommit ut något intressant alls! Men de känns inte så dumt att mysa i lägenhet över vintern heller faktiskt.. ;) Hihi!



Vad roligt att du läser! :) De är roligt när man får veta vilka som läser tycker jag. Håller med dig, tycker också att de är roligt att följa gamla vänners bloggar! Trevlig vecka! :)

2011-11-21 @ 18:15:10
URL: http://emelieth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0